23 juni 2024

Vakantieactiviteiten 2024

Op 9 juni vond de aftrap van de vakantieactiviteiten plaats in De Trapkes. Het programma voor de zomermaanden werd toegelicht waarbij muziekgroep Corianto voor een vrolijke noot zorgde.

Enkele dagen later, 13 juni, stond de fietsdagtocht op het programma. Hieronder een verslag van deze fietstocht door Toon Roks:

Donderdag 13 juni stonden er om half tien bij de Trapkes een veertigtal fietsers van KBO Sprundel bijeen om deel te nemen aan de zesenvijftig kilometer lange fietsdagtocht. Door het Liesbosch ging de tocht naar de Elsakker voor de koffiestop. Van hieruit verder door de velden en akkers via Wagenberg, Zevenbergsche Hoek naar de Droom in Langeweg waar een lunch gereed stond, waar we lekker van hebben genoten. Na deze pauze ging de rit verder door de polder van Zwartenberg, om door de Ettense Beemden bij het Strooienhuis aan te komen voor de laatste stop. Na een drankje gingen we naar huis. Het was een prachtige fietsdag met, gelukkig, droog fietsweer. Met dank aan de verkeersregelaars.

Het programma van de vakantieactiviteiten staat vermeld in de Nieuwsbrief van Juni en in de Nieuwsbrief van Juli/Augustus.
–> Klik hier om naar de pagina met de Nieuwsbrieven te gaan

Foto’s van deze activiteiten vindt u in het fotoalbum.
–> Klik hier om het fotoalbum te openen